keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pihan suunnittelua

Kevät saapuu, näin kertoi mulle rapaiset koiran tassut aamutuimaan. Ainakin näillä lakeuksilla on lumi sulanut aivan hujauksessa jättäen mm. pihatiemme vellovaksi savikylpyammeeksi. Ilmojen lämmetessä ja loppujenkin lumien sulattua käymme pihan kimppuun, konein, kynsin ja hampain. Mitä siis tehdään; pihatien ajo, puiden kaatoa (ks. edellinen), terassi (pohjat), ulkomaalaus + vanhan ulkorakennuksen jämät täytyy kärrätä kohti ekoasemaa.



Yllä yksi ehdotelma, joka piirretty SkecthUpilla. Ajatus terassista ja pihatien uudesta paikasta on nyt muodostunut, tosin mikään ei vielä ole täysin varmaa. Kunhan ulkaltaudun tuonne lilluun temmeltämään voisin napsasta pari kuvaa miltä tuolla nyt näyttää.... (varoitus: ei sovi herkille!)

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä hyvä idea! Ja sopii varmasti siihen teidän pihaan. Koskahan päästäisiin taas kurkkaamaan ihan livenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kerkeätte kesälomilla taas tänne suuntaan! Varmaan silloin ei tarvitsisi enää pelkältä tietokoneen ruudulta katsella. Olisi ihana nähdä taas pitkästä aikaa ja terassihan täytyy ottaa käyttöön ;)

      Poista