torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesä ja kukkaset!

  Nyt se on täällä, onpa sitä saanut jo pari viikkoa ihmetelläkkin! Kesä siis. Toistaiseksi olen päässyt nauttimaan sen antimista vain pikaisesti touhun täytteisen päivän päätteeksi tai ikkunaruudun takaa, lomaa siis odotellessa.




   Kesän lisäksi ihana siskonen on kotiutunut loma-asukiksi tänne taloon nr. 45 ja on ilahduttanut seurallaan, ihanilla kokkauksillaan ja nyt vielä tämä! Voiko olla mukavampaa yllätystä kun löytää päivän päätteeksi maljakosta sylillisen kesän kukkasia.



 Tälle kesälle en aio panostaa puutarhatöihin, saatika istutella mitään sen koommin. Kuitenkin pari pientä kukkaruukkua päätin laittaa piristämään muuten (vielä) niin kolkkoa sisäänkäyntiä. Toistaiseksi rehut ovat myös elossa ja voivat hyvin. Surkuhupaisten puutarhurin taitojeni vuoksi olen yllättynyt, ehkä tästä lisää joskus tulevissa postauksissa.



    Löysin varaston peruilta vanhan puukorin, jonka suojasin muovilla sisältä, salaojitin ja lisäsin mullat. Kukaksi valikoitui sympaattisen näköinen vaaleansisinen asteri. Nyt sitten vettä ja rukoilua!
Ilokseni myös aikaisemmin ruukkuihin ripottelemat yrtit ovat näyttäneet vihreitä alkujaan, ehkä en olekaan ihan surkea.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti